RESTAURANT VERMUTERIA EL CANCELLER

VILANOVA I LA GELTRÚ

Aquest preciós edifici d’arquitectura industrial va ser construït en 1739, tenim constància que en els seus inicis era una fàbrica d’aiguardent i que va quedar en desús cap a mitjan segle XVIII, durant dècades l’antiga fàbrica de licors va quedar abandonada, fins al moment en el qual la família Pujol, elaboradors i comerciants de vi des de 1932, va recuperar l’activitat de l’edifici com Celler Ca Pujol.

A Vilanova i la Geltrú hi ha locals molt mítics, un d’ells és sens dubte el Celler Ca Pujol, és un dels emblemes d’aquesta ciutat costanera, no en va elaboren caves i vins des de 1932 sota el segell Torrents Carbó.

El Restaurant El Canceller ocupa l’espai de les almàsseres d’aquest Antic Celler Urbà amb més de 1000 m² de galeries subterrànies visitables, a escassos 500 metres de la Rambla Principal de Vilanova i la Geltrú.

Hi ha restaurants i restaurants. En la majoria d’ells menges i ja està, però altres tenen una cosa especial: el seu ambient, la seva història, la decoració, la carta, el servei…

No hi ha dubte que El Canceller és un Restaurant amb Encant, tenim el privilegi d’oferir-te un espai amb gairebé 300 anys d’història. I una cuina també amb encant.

Tenim vocació polivalent per això funcionem com Vermutería i com a Restaurant. En El Canceller podràs gaudir des d’una tapa lleugera fins a un plat gurmet, però a més també pots llogar els seus espais per a esdeveniments privats.